Διατηρούσαν παράνομο οίκο ανοχής

Διατηρούσαν παράνομο οίκο ανοχής

Συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 37χρονος, μισθωτής διαμερίσματος και 36χρονος, υπεύθυνος του χώρου, που χρησιμοποιούταν παράνομα ως οίκος ανοχής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων».

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι στο διαμέρισμα λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, όπου, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο εκδίδονταν επ’ αμοιβή 23χρονη αλλοδαπή και μία 28χρονη.

Κατά τη διενέργεια του ελέγχου, συνελήφθη 36χρονος, ως υπεύθυνος-διαχειριστής του χώρου, καθώς και 37χρονος (στρατιωτικός), ως μισθωτής του διαμερίσματος, το οποίο παραχώρησε, προκειμένου να διευκολύνει την ερωτική συνεύρεση των γυναικών με πελάτες.

Επίσης, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά το παρελθόν, είχαν μισθώσει έτερο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, όπου είχαν διαμορφώσει ειδικά το χώρο, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση γυναικών έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπρόσθετα, σε βάρος των δύο γυναικών βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων και άλλων διατάξεων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ