Ηλεία:Τον βρήκε νεκρό το 3χρονο παιδί του

Ηλεία:Τον βρήκε νεκρό το 3χρονο παιδί του

Τραγωδία νωρίς το απόγευμα στο χωριό Κλεινδιά Ηλείας, καθώς ένας 33χρονος άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στην κουζίνα από τον τρίχρονο γιο του, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα όταν τον αντίκρισε και φώναξε τη μητέρα του, που έσπευσε να δει τι συμβαίνει και ήρθε καταμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 33χρονος δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο, το οποίο και βρέθηκε στον χώρο. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, μια ο πυροβολισμός δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός 18χρονου, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλακεί στον πυροβολισμό του 33χρονου και έχει διαφύγει με αυτοκίνητο.

Στο σημείο βρέθηκε, από την πρώτη στιγμή που το πληροφορήθηκε, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Αρης Ανδρικόπουλος, με ισχυρή αστυνομική δύναμη. Γύρω στις 18:30 έφτασε στο Κλεινδιά και η Ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τζιόλα, για την πρώτη αυτοψία.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ