Κρανιδιώτης στον Realfm 97,8: Τα Εξάρχεια έχουν μετατραπεί σε μια νησίδα ανομίας – Να εφαρμοστεί πολιτική μηδενικής ανοχής

“Αυτό που συμβαίνει στα Διαβατά είναι αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης δράσης των δουλεμπορικών και σκοτεινών ΜΚΟ του δικτύου του Σόρος και διαφόρων αλληλέγγυων, διότι όλο αυτό ξεκίνησε με κάποια καλέσματα μέσω facebook και whatsup που έστελναν ακόμα και χάρτες για το που να συγκεντρωθούν για να δημιουργηθεί λέει ένα καραβάνι, το οποίο θα περνούσε τα σύνορα. Δημιούργησαν την πεποίθηση σε αυτούς τους ανθρώπους ότι με αυτόν τον τρόπο θα περάσουν τα σύνορα” δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Σας θυμίζω είχαν προηγηθεί κι άλλα τέτοια περιστατικά, μέχρι που πουλούσαν κάποιοι ανύπαρκτους αριθμούς προτεραιότητας, είχαν περάσει τα σύνορα κάποιοι, κόντεψαν να πνιγούν σε έναν χείμαρρο, τελικά συνελήφθησαν και τους έφεραν πίσω. Είναι άλλη μια απόδειξη του μπάχαλου, το οποίο έχει δημιουργηθεί στη χώρα με το να επιτρέπουμε την ανεξέλεγκτη δράση όλων αυτών που θεωρούν ότι είναι δικαίωμα του οποιουδήποτε να μπαίνει στη χώρα και μετά να προσπαθήσει να περάσει τα σύνορα από όπου γουστάρει και να επιτίθεται στην αστυνομία και να καταλύει τους νόμους μας” ανέφερε.

“Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός και με την σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης υπέγραψε και τη Συνθήκη του Μαρακές, η οποία μετατρέπει τη μετανάστευση από προνόμιο σε δικαίωμα” συμπλήρωσε.

“Θα πρέπει να φυλάμε τα σύνορά μας, να μην αφήσουμε να μπούνε άλλοι, αυτοί που μπήκαν να πάνε σε κλειστές δομές εφόσον δεν είναι πρόσφυγες και το 85% δεν είναι πρόσφυγες, και σταδιακά να απελαθούν. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση, όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού διότι διακινείται και πάρα πολύ χρήμα και βλέπετε και πώς τους κοροϊδεύουν με αυτά που κάνουν” τόνισε.

“Τα Εξάρχεια έχουν μετατραπεί σε μια νησίδα ανομίας και δεν ανήκουν στην ελληνική επικράτεια. Η ελληνική αστυνομία ξέρετε αν πάρει εντολές μπορεί να τελειώσει αυτό το θέμα μέσα σε μία δύο ημέρες. Σε μία νορμάλ χώρα όταν θα προσπαθούσαν κάποιοι να αφοπλίσουν με αυτόν τον τρόπο και να επιτεθούν σε αστυνομικά όργανα, θα ήταν οι μισοί στο χώμα και οι άλλοι μισοί στη φυλακή. Εδώ θεωρήθηκε επιτυχία που δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα τους. Πού φτάσαμε! Στη Γερμανία, στην Αγγλία, στη Γαλλία, στις ΗΠΑ αυτή θα ήταν η συμπεριφορά της αστυνομίας; Είναι κατάλυση του κράτους, τις συνέπειες τις υφίστανται οι απλοί κάτοικοι. Τα Εξάρχεια δεν κατοικούνται μόνο από αναρχικούς, είναι μειοψηφία οι αναρχικοί, είναι απλοί άνθρωποι που δουλεύουν. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι πολιτική μηδενικής ανοχής, όπως και οπουδήποτε αλλού και στα Εξάρχεια, ώστε να τελειώσει το θέμα αυτό, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αυτό που συνέβη είναι ντροπιαστικό για το Λιμενικό Σώμα, είναι ντροπιαστικό για την Δημόσια Τάξη και για την ίδια την κυβέρνηση” σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ