Θεοδωράκης στον Realfm 97,8 για Αντωνοπούλου: Όταν έχεις ένα μεγάλο πορτοφόλι, είναι θέμα προσωπικής ευθύνης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Διαψεύδονται οι ελπίδες ότι ο Ερντογάν θα φωνάζει αλλά το κάνει μόνο για το εσωτερικό πεδίο. Νομίζω ότι έχει ξεφύγει και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μπροστά μας μερικές δύσκολες ημέρες. Αυτά που γίνονται στην Κύπρο και στο Αιγαίο είναι η έναρξη μιας επιθετικής καινούργιας τακτικής από την πλευρά της Τουρκίας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να υπάρχει εθνικό σχέδιο” δήλωσε για την τουρκική προκλητικότητα.

“Είναι η στιγμή για ένα Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας μόνιμο, που να συμμετέχει και η φυσική ηγεσία του στρατεύματος γιατί με αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να χαράσσεται η πατριωτική γραμμή” συμπλήρωσε.

“Όλη αυτή η διοίκηση είναι στα χέρια ενός υπουργού που δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του και δεν φημίζεται και για την σοβαρότητα που πρέπει να έχει ο ρόλος του υπουργού Εθνικής Αμύνης. Μας ενδιαφέρει μια σταθερή γραμμή στις Ένοπλες Δυνάμεις. Έχει κατά καιρούς προβεί σε διάφορες αψυχολόγητες ενέργειες και στην περιοχή των συνόρων. Οι υπουργοί Αμύνης, είμαστε στο 2018, δεν είναι για να φορούν στρατιωτικές στολές παραλλαγής και να φωνάζουν εμβατήρια. Αυτά είναι για τους ανθρώπους των ειδικών δυνάμεων” είπε για τον κ. Καμμένο.

“Ο Ζάεφ πρέπει να καταλάβει ότι ο δρόμος για το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη δεν είναι ευθεία πάνω, περνάει από την Αθήνα” ανέφερε σχετικά με το Σκοπιανό.

Αναφορικά με την απομάκρυνση της κ. Αντωνοπούλου δήλωσε “Το ζήτημα έχει μια προσωπική ευθύνη σε σχέση με τις δυνατότητες του πορτοφολιού των συγκεκριμένων ανθρώπων. Αν έχεις έναν υπουργό που τον έχεις φέρει να τα βγάλει πέρα με τη γραφειοκρατία και δεν έχει σπίτι στην Αθήνα, προφανώς θα πάρει το επίδομα. Όταν έχεις όμως ένα μεγάλο πορτοφόλι, είναι θέμα προσωπικής ευθύνης. Πρέπει να σκεφθείς ότι δεν έχεις ανάγκη να στερήσεις το χιλιάρικο από τον ελληνικό λαό σε μιά περίοδο κρίσης και περικοπών”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ