Σγουρίδης στον Realfm 97,8: Μπορεί να σταθεί υπουργός Άμυνας ο Καμμένος και να έχει καταψηφίσει την κυβερνητική συμφωνία με τα Σκόπια;

«Είναι δυνατόν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, να πάει στο ΝΑΤΟ και να βάλει την υπογραφή του κάτω από αυτήν την ονομασία, την οποία αυτός είπε ότι ουσιαστικά κρύβει τον αλυτρωτισμό; Σημαίνει, άρα, δεν θα είναι υπουργός Άμυνας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Ο κ. Σγουρίδης επανέλαβε ότι αν έρθει στη Βουλή συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία» οι ΑΝΕΛ θα δηλώσουν τη διαφωνία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν θα έρθει αυτή η πρόταση, αν θα έρθει στη Βουλή, εμείς θα δηλώσουμε τη διαφωνία μας μη ψηφίζοντάς την, είτε με αποχή, είτε καταψηφίζοντας την, είτε αποχωρώντας από τη Βουλή. Η συνεργασία, όμως, με τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται στα άλλα τα ζητήματα».

Ο πρώην υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μη μετέχει κανένα μέλος των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, σενάριο που άφησε ανοιχτό και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

«Μπορεί να μην είμαστε στην κυβέρνηση αλλά αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης ή αν γίνει πρόταση μομφής, εμείς θα υπερψηφίσουμε την πρόταση εμπιστοσύνης και θα καταψηφίσουμε την πρόταση μομφής», είπε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ