• Λεβέντης στον Realfm 97,8: Γιατί με κέρδισε ο Κυριάκος, γιατί με έχασε ο Τσίπρας - Ποιοι με παρακολουθούν

  11:23 πμ, Πέμπτη 06 Απρ 2017 11:23 πμ, Πέμπτη 06 Απρ 2017

  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη εξήγησε γιατί τον «κέρδισε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον «έχασε» ο Αλέξης Τσίπρας.

  «Ο Τσίπρας έχασε το τρένο, δεν αποδέχθηκε τα 9 σημεία. Ο Μητσοτάκης, εκλογές δεν ξέρω πότε θα γίνουν σε 2 μήνες, σε 3, σε 5, έχει όλο τον χρόνο να μελετήσει τα 9 σημεία που δεν αφορούν εμένα, αφορούν όλη τη χώρα και εφόσον τα κρίνει εξυγιαντικά ή αν κάπου έχει επιφυλάξεις να με καλέσει να το ξανασυζητήσουμε, αυτό συμφωνήσαμε, να δει τα 9 σημεία κι αν κάπου διαφωνεί... Αν όμως δεν διαφωνεί κι αν αποδειχθεί ότι αυτά, επειδή τα έβγαλα μετά 40 ετών περπάτημα στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα, γιατί να μην τα δεχθεί; Από εγωισμό; Μου είπε θα τα δεχθώ και θα τα μελετήσω αν είναι για το καλό της χώρας, ενώ ο Τσίπρας τα πήρε και τα πέταξε στην γωνία και δεν ξέρω τι περίμενε μετά. Του είχα πει ότι χωρίς τα 9 σημεία δεν πρόκειται να του δώσω ποτέ ψήφο», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για τις νέες καταγγελίες για συνακροάσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ.

  «Εχθές είχα ραντεβού στο γραφείο πριν από τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και μπαίνει η κοπέλα μέσα και λέει έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Λέω τι πρόβλημα έχετε; Λέει, χτυπάει το τηλέφωνο και δεν είναι κανείς και όταν τους ρωτάμε ποιοι είστε, λέει είμαστε από το ΚΚΕ. Και από Χρυσή Αυγή και ΝΔ. Μόνο του χτυπάει, σαν να σε καλεί κάποιος», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

  Και πρόσθεσε: «Αν ο σατανικός εγκέφαλος που το κάνει, γιατί ρώτησα στον ΟΤΕ και μου είπαν κάποιος που έχει τα καφάο όλων, που είναι στα κεντρικά του ΟΤΕ και έχει τη δύναμη να συνδέει 3-4, μπορεί στη βάρδιά του, για να κάνει την πλάκα του ή αν είναι βαλτός, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό και το κάνει για λίγη ώρα. Μετά φεύγει, μετά το ξανακάνει».

  Στο ερώτημα εάν θεωρεί κάτι τέτοιο πλάκα ή όντως υπάρχουν κοριοί από την ΕΥΠ και μπλέκουν οι γραμμές, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: «Κοριοί από την ΕΥΠ για να παρακολουθήσει το ΚΚΕ γιατί; Το ΚΚΕ δεν είναι επίφοβο μήπως πάρει εξουσία, ούτε εμείς είναι επίφοβο μήπως βγω Πρωθυπουργός. Άρα είμαστε κόμματα του 4, του 5, του 6, άντε του 8%».

  Ερωτηθείς εάν υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποιος από την ΕΥΠ που παρακολουθεί τον Βασίλη Λεβέντη για να δει που το πάει, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: «Το υποψιάζομαι, αλλά εγώ το που το πάω το λέω και δημοσίως. Είμαι ο μόνος που δεν με νοιάζει αν με ηχογραφούν. Ούτε παράνομες διασυνδέσεις έχω, ούτε αυτά που λέω έξω τα κρύβω».

  Στο ερώτημα αν θα ζητήσει να γίνει έρευνα από τη Βουλή ο κ. Λεβέντης σημείωσε: «Ζήτησε το ΚΚΕ. Αν μέσω ΚΚΕ γίνει αποδεκτό γιατί να ζητήσω και εγώ. Θα παρακολουθήσω τι θα πει ο κ. Βούτσης για το ΚΚΕ και εφόσον διατάξει έρευνα θα κάνω κι εγώ έρευνα; Και το ίδιο το ΚΚΕ μας βάζει μέσα».

  Ακούστε το ηχητικό:

  Μέρος 1ο:

  Μέρος 2ο:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα