Χρυσοβελώνη: Πρέπει να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό

«Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις, αλλά αυτό δεν το θεωρούμε μόνο εμείς αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχετικά με την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Έχουμε πει ότι πρέπει να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις στις διατάξεις εκείνες, οι οποίες αφορούν στους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους αγρότες και μάλιστα από την ομιλία του κ. Καμμένου διεφάνη ξεκάθαρα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αυτούς που είναι πραγματικά αγρότες και κτηνοτρόφοι, θέλουμε σαφώς να τους προστατέψουμε» ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη.

«Θα πρέπει οι αγρότες να κατανοήσουν ότι η κυβέρνηση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν βρισκόμαστε απέναντι τους, είμαστε από την ίδια πλευρά του τραπεζιού και προσπαθούμε να κάνουμε έναν διάλογο εποικοδομητικό, για να φτάσουμε σε κάποιες ρυθμίσεις, οι οποίες θα είναι επωφελείς και γι’ αυτούς» σημείωσε.

Αναφερόμενη στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ επεσήμανε ότι «από τη μία πλευρά δεν είχαμε καμία πρόταση τεκμηριωμένη και κοστολογημένη, όπως λέγανε, και από την άλλη πλευρά ο κ. Μητσοτάκης έδωσε απτά δείγματα των προθέσεών του, ότι πρόκειται, δηλαδή, πραγματικά για έναν πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος είναι ακραία νεοφιλελεύθερος και ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει αυτά που υποστήριζε όσο ήταν υπουργός».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Πετρόπουλος: Αρχές Φλεβάρη προς ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό

Άγρια κόντρα Κατρούγκαλου – Βρούτση για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ