Βρούτσης: Αυτό είναι αιτία πολέμου μέσα στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, από τη Βουλή. Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης, δήλωσε: « Εκπλήσσομαι γιατί παρακολούθησα τον φίλο μου και παλιό μου συνάδελφο Τρύφωνα Αλεξιάδη με την ιδιότητα του υπουργού και πράγματι τον βλέπω μεταλλαγμένο. Καλώς ήρθατε στο Κοινοβούλιο, κύριε Τρύφωνα Αλεξιάδη. Αλλά δεν μπορείτε να διδάξετε κοινοβουλευτικό ήθος εσείς του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί εδώ στο Κοινοβούλιο εδώ και πολλά χρόνια αυτή η παράταξη που λέγεται Νέα Δημοκρατία, την κοινοβουλευτική ηθική και τα ζητήματα που αφορούν την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα την προτάσσουμε πάντα», ενώ κάλεσε συνολικά τα στελέχη της κυβέρνησης να είναι πιο προσεκτικά «στο ύφος και στο κοινοβουλευτικό ήθος».

Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης, άσκησε οξεία κριτική και στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να συστήσετε στον κ. Κατρούγκαλο, να μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του. Κάνει κακό. Δεν με νοιάζει ότι κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει πλήρη άγνοια και παντελή ασάφεια σε ότι λέει. Δεν καταλαβαίνει κανείς τι λέει. Σε όποια εκπομπή εμφανίζεται λέει ότι θα φτιάξει μία νέα μεταρρύθμιση για το ασφαλιστικό και όλοι καταλαβαίνουν ότι έρχεται οριζόντια μείωση των συντάξεων».

«Έχετε αναστατώσει εργαζόμενους και συνταξιούχους. Δεν ξέρουν σε τι περιβάλλον θα βρεθούν την επόμενη ημέρα. Αλλά προειδοποιώ δια μέσω της κοινοβουλευτικής οδού, μην διανοηθείτε, αυτό που λέει ο κ, Κατρούγκαλος, να καταργήσετε τις επικουρικές συντάξεις. Αποτελεί αιτία πολέμου μέσα στη βουλή. 

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε ο Γιακουμάτος στον Αλεξιάδη για τον ΕΝΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Λοβέρδος: Ο Κατρούγκαλος είναι Βαρουφάκης νούμερο 2 – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ