Λαφαζάνης: Με το δημοψήφισμα κάνουμε ένα πείραμα για να πιέσουμε

«Κάνουμε μια δεύτερη προσπάθεια, κάνουμε ένα δεύτερο πείραμα να πείσουμε, να πιέσουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο μας και τον ελληνικό λαό. Αυτό κάνουμε με το δημοψήφισμα», ανέφερε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο ‘Παραπολιτικά’.

«Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο όπλο από την διαπραγμάτευση και από την πίεση και η πίεση της κυβέρνησης στηρίζεται πρώτα από όλα στην θέληση και στο αγωνιστικό φρόνημα του ελληνικού λαού. Αυτή είναι η μοναδική μας δύναμη, δεν είναι ούτε ο Σόιμπλε ούτε η Μέρκελ» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και συνέχισε:

«Προσφεύγοντας λοιπόν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στην λαϊκή ετυμηγορία και δίνοντας ο λαός ισχυρή εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να παλέψει για κάτι καλύτερο ως συμφωνία από αυτά που δίνουν οι πιστωτές, νομίζω ότι είναι το καλύτερο όπλο για να πετύχουμε μια θετική εξέλιξη».

«Η άλλη επιλογή θα ήταν να υπογράψουμε και να ξεμπερδέψουμε αυτό όμως είναι εύκολο να το κάνει κανείς αλλά πρέπει να δει και το αύριο. Αν δει τους επόμενους μήνες το τι θα προκύψει θα είναι πραγματική καταστροφή, πραγματικός όλεθρος για τη χώρα. Γιατί αυτά που ζητούνται είναι ανεφάρμοστα, είναι πιεστικά, είναι αφόρητα για τον τόπο» υπογράμμισε.

 

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Τα λάθη της Παρασκευής δεν ξαναγίνονται Δευτέρα 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ