Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ έγινε συνιστώσα της δεξιάς – ΒΙΝΤΕΟ

“Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει συνιστώσα της δεξιάς” είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.

“Αποφάσισα να ξαναμπώ στην πολιτική επειδή θεώρησα ότι στήριξα μια προσπάθεια και είχα την ελπίδα ότι θα κλείναμε ένα κεφάλαιο. Δεν μίλησα, ήμουν συνεπής στο να στηρίξω αυτή την προσπάθεια, του να περάσουμε από τη δύσκολη φάση του μνημονίου. Όμως από τη στιγμή που χάθηκε αυτή η ευκαιρία με την πολιτική της κυβέρνησης, που τα κανε μαντάρα τους τελευταίους μήνες στη διαχείριση της κρίσιμης φάσης εξόδου μας από το μνημόνιο, θεώρησα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να είμαι σιωπηλός και ότι θα πρέπει να δώσουμε ένα στίγμα προοδευτικό διαφορετικό λυτρωτικό και για το χώρο μας, που είχε γίνει συνιστώσα της δεξιάς” τόνισε ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε επίσης ότι στοχοποιήθηκε επειδή δεν ήταν βολικός. Δεν ήμουν βολικός και δεν θα είμαι ούτε στο μέλλον, ανέφερε.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

Διαβάστε επίσης:

Παπανδρέου: Ο Σαμαράς το έπαιξε Συριζαίος σκίζοντας τα μνημόνια – ΒΙΝΤΕΟΟ Παπανδρέου για τον Παπακωνσταντίνου και τη λίστα Λαγκάρντ – ΒΙΝΤΕΟΠαπανδρέου: Η Μέρκελ ζήτησε να πάμε στο ΔΝΤ – ΒΙΝΤΕΟΠαπανδρέου: Φέρτε μου τον Καραμανλή εδώ μπροστά μου να μου τα πει – ΒΙΝΤΕΟΠαπανδρέου: Επιμένω και σήμερα, “λεφτά υπάρχουν” αν κάνουμε μεταρρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ