Βούλτεψη: Δεν θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο

Βούλτεψη: Δεν θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο

«Τον Μάρτιο δεν θα γίνουν εκλογές, θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οι βουλευτές θα αποφασίσουν με αίσθημα ευθύνης» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη στον ραδιοσταθμό “Παραπολιτικά”.

Σχολιάζοντας την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών σημείωσε:

«Όταν κάποιος ζητά σύγκληση πολιτικών αρχηγών δεν μπορεί να θέτει και το προαπαιτούμενο, διότι τότε δεν χρειάζεται να γίνει καμία συζήτηση. Δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης, διότι ο κ. Τσίπρας ζητά κάτι το συγκεκριμένο: Σύγκληση πολιτικών αρχηγών για να οριστεί ημερομηνία εκλογών. Η κυβέρνηση αυτό το απορρίπτει, διότι η χώρα δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εκλογές».

«Χρειάζεται να προχωρήσει σταθερά προς την έξοδο από το μνημόνιο και τη δημιουργία ενός δικού της προγράμματος το οποίο θα της επιτρέπει να κινείται με κάποια ευελιξία, χωρίς όμως να δημιουργεί νέα χρέη και νέα ελλείμματα. Τελεσίγραφα δεν επρόκειτο ποτέ να δεχθεί ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο Πρωθυπουργός», υπογράμμισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά ο Κακλαμάνης

Παπαμιμίκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει τη χώρα

Μαρκόπουλος: Χρειάζονται βελτιώσεις για τα “κόκκινα” δάνεια

BINTEO-Τσίπρας:Να συγκληθεί άμεσα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Η πρόταση Τσίπρα και το άρθρο-παρέμβαση από τη Realnews

Σκουρλέτης: Από μηδενική βάση συζήτηση για το χρέος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ