Κουίκ: Καθένας που φεύγει αφήνει χώρο για να γίνουμε περισσότεροι

Κουίκ: Καθένας που φεύγει αφήνει χώρο για να γίνουμε περισσότεροι

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν ακόμη πιο δυνατά.

«Θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ την συνάδελφο την Έλενα Κουντουρά η οποία ομόφωνα εξελέγη νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι ο συνάδελφος ο Βασίλης ο Καπερνάρος παρουσιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα που κατέγραψε στην Αθήνα, διάβασε μια σειρά από δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο».

«Από εκεί και πέρα μας ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται. Για τους λόγους θα ήθελα παρακαλώ πολύ να απευθυνθείτε στον ίδιο. Αντιλαμβάνεστε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όχι απλώς συνεχίζουμε, (ανεξάρτητα με την απώλεια του συναδέλφου), αλλά 14 και 15 του μηνός Ιουνίου κάνουμε το διευρυμένο Εθνικό μας Συμβούλιο, στέλνοντας το μήνυμα πως όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προχωρήσουμε ακόμη πιο δυνατά. Σας διαβεβαιώνω ότι καθένας που φεύγει, αφήνει χώρο για να γινόμαστε πολύ περισσότεροι», σημείωσε ακόμα.

«Εάν υπήρχε πρόβλημα κύριε συνάδελφε, ότι μείναμε δεκατέσσερις, εγώ σας λέω ότι και μόνος μου να ήμουν, θα συνέχιζα», απάντησε ο κ. Κουίκ σε ερώτηση σχετική με το αν υπήρχε πρόβλημα στο κόμμα, ενώ σχετικά με τα εκλογικά ποσοστά είπε:

«Για το θέμα αυτό έχει απαντήσει ήδη ο πρόεδρος ο κύριος Καμμένος από την πρώτη δήλωση την οποία έκανε την Κυριακή το βράδυ. Από εκεί και πέρα χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας θυμάστε τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξαιτίας αυτών των γεγονότων. Καλά θα κάνετε να μας θυμόσαστε καθημερινά και όχι να ασφυκτιούμε για τρία δευτερόλεπτα στα δελτία ειδήσεων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ