Βούτσης: Ενδεχομένως θα μπορούσε να παραμείνει η κ. Σουλεϊμάν

Βούτσης: Ενδεχομένως θα μπορούσε να παραμείνει η κ. Σουλεϊμάν

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το θέμα με την υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν.

«Αν κατά το 1/40 δίνουμε εικόνα επιπολαιότητας αυτό είναι ακριβές. Υπάρχουν δυσκολίες. Όταν ανιχνεύεις την κοινωνική γείωση και μπαίνεις μέσα στα προβλήματα, έτσι είναι», σημείωσε αρχικά ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

«Είναι προφανές ότι υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις και αντιστάσεις από το σύνολο των νομαρχιακών επιτροπών για την υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν. Όταν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, πότε επικρατεί η μία, πότε η άλλη».

«Ενδεχομένως θα μπορούσε να παραμείνει στο ψηφοδέλτιο η Σαμπιχά Σουλεϊμάν. Από εκεί και πέρα η συλλογική μας ηγετική ευθύνη φτάνει μέχρι εκεί. Να μιλάμε με τις τοπικές οργανώσεις», πρόσθεσε.

«Αγωνιούμε και ανησυχούμε εν όψει των προβλημάτων τα οποία θα αντιμετωπίσουμε στην διακυβέρνηση της χώρας .Είμαστε διατεθειμένοι και να πέσουμε, για την υπεράσπιση αυτού που μας προσφέρει ο λαός. Αυτή την αγωνία την έχει και ο κόσμος και για μας και για τον εαυτό του», τόνισε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ