ΒΙΝΤΕΟ-Η παρατήρηση του Λαφαζάνη στον Παπαδάκη

ΒΙΝΤΕΟ-Η παρατήρηση του Λαφαζάνη στον Παπαδάκη

 

Άναψαν τα αίματα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα ενός τηλεθεατή που σχολίαζε την παρουσία στο πάνελ της εκπομπής δύο εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανακοίνωσε στον αέρα ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης.

Το μήνυμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος, απευθυνόμενος στον κ. Παπαδάκη, τον κατηγόρησε ότι δεν απαντάει, ενώ ανέφερε με έντονο ύφος: «Κάθε φορά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απέναντί του 4-5 οι οποίοι είναι κατεξοχήν τοποθετημένοι στο τραπέζι, για να βάλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ενδιαφέρεται κανείς και ανακοινώνεται τηλεοπτικά κάποια παρατήρηση, η οποία είναι εντελώς άστοχη κάποιου από το κοινό σας, το οποίο δεν είναι καθόλου σωστό».

Στην τοποθέτηση του κ. Λαφαζάνη παρενέβη η βουλευτής της ΝΔ, Φεβρωνία Πατριανάκου, η οποία έκανε λόγο για δημοκρατία τύπου Βενεζουέλας.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Εσείς, γιατί πήρατε το λόγο; Συνήγορος είστε του κ. Παπαδάκη; Ορίστε που ζείτε. Στη δικτατορία των αγορών, στη δικτατορία των μνημονίων».

Η ένταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση του δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος, απευθυνόμενος στην κ. Πατριανάκου, τόνισε: «Με προσβάλλετε. Αφορά εμένα. Όταν υπάρχει μήνυμα, το οποίο πιστεύω ότι θίγει την εκπομπή, εγώ απαντάω».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ