Άβολα νιώθει στο ΠΑΣΟΚ η Κοππά

Άβολα νιώθει στο ΠΑΣΟΚ η Κοππά

Την δυσαρέσκεια της για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ εκφράζει η ευρωβουλευτής του κόμματος, Μαριλένα Κοππά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Έχω εκφράσει τις διαφωνίες μου και δημόσια. Σε αυτό το ΠΑΣΟΚ, όπως είναι σήμερα, ναι νιώθω άβολα», τόνισε η κ. Κοππά.

Παράλληλα, η ευρωβουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών επέρριψε ευθύνες τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την αφαίρεση του εκλογικού δικαιώματος των μεταναστών υπογραμμίζοντας πως με αυτή την ρύθμιση ακυρώνεται η μεταρρυθμιστική προσπάθεια του 2009 και με την οποία επιτυγχάνεται η ενσωμάτωση τους στην ελληνική κοινωνία.

Επίσης, η κ. Κοππά σχολίασε και την αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις επερχόμενες ευρωεκλογές τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα καταρχήν δημοκρατικό μέτρο το οποίο ωστόσο όταν λαμβάνεται τρείς μήνες πριν την εκλογική διαδικασία δημιουργεί βάσιμες υπόνοιες για εργαλειοποίηση της δημοκρατίας και την υλοποίηση άλλων στοχεύσεων.

«Το μέτρο αυτό βγάζει την πίεση από τους δύο εταίρους της κυβέρνησης. Στον μεν κύριο Σαμαρά, ο οποίος δεχόταν πάρα πολλές πιέσεις από όλες τις μεριές, και στον κ. Βενιζέλο του λύνει το πρόβλημα της συνύπαρξης με τους 58».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ