“Αγκαζέ” με την «Ελιά» ο Λοβέρδος

“Αγκαζέ” με την «Ελιά» ο Λοβέρδος

Ένα βήμα πριν από την «Ελιά» είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος και το κόμμα του, καθώς ο «αρραβώνας» με την ΔΗΜΑΡ δεν έφτασε ποτέ σε «γάμο», όπως διεφάνη και από την χθεσινή συνάντηση των δύο κομμάτων, σύμφωνα με το Εθνος.

Αν και την τελική απόφαση θα λάβει σήμερα το αρμόδιο όργανο της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι αποφασισμένος να εισηγηθεί στα στελέχη του την κοινή κάθοδο όλων των κεντροαριστερών δυνάμεων στις ευρωεκλογές, εξηγώντας τους λόγους που δεν προχώρησε η κουβέντα με τον Φώτη Κουβέλη.

Ο πρώην υπουργός, που είχε το περασμένο Σάββατο τετ α τετ με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη, και χθες με τον κ. Σκανδαλίδη, είναι της άποψης ότι σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία «δεν χωρούν αποκλεισμοί ή ηγεμονισμοί, αλλά αντιθέτως απαιτείται ένωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων».

Πιστεύει δε ότι το «ανοιχτό παράθυρο» που άφησε ο κ.Κουβέλης για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που απορρίπτει τον διάλογο με την κεντροαριστερά, είναι μια επιλογή που δεν μπορεί να ασπαστεί το κόμμα του.

Πηγή: Έθνος  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ