ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα των θυσιών

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα των θυσιών

«Δεν πρέπει να πέφτει λάσπη, ιδιαίτερα σε ανθρώπους σαν τους άνδρες του λιμενικού που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και για την προστασία των συνόρων και για την προστασία της ανθρώπινης ζωής» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στην τραγωδία στο Φαρμακονήσι και στις καταγγελίες των μεταναστών, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Υπάρχουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία, όπως π.χ. το στίγμα των σκαφών. Τα στοιχεία αυτά διαψεύδουν με τον πιο απόλυτο τρόπο όλα αυτά που ακούγονται περί δήθεν απόπειρας ρυμούλκησης του σκάφους προς τα τουρκικά ύδατα. Η βίαιη επαναπροώθηση των μεταναστών άλλωστε δεν συνάδει με την ελληνική πολιτική» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Σε ό,τι αφορά την «πτώση» που σημειώνει η κυβέρνηση σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ο κ. Κεδίκογλου την αποδίδει στη δύσκολη καμπή, στην οποία βρίσκεται η πορεία της κυβέρνησης

«Είναι η φάση που έχουν ληφθεί όλες οι οδυνηρές αποφάσεις και δεν έχουν αρχίσει ακόμη να φαίνονται τα αποτελέσματα. Τώρα θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα αυτών των θυσιών που έκαναν οι Έλληνες» επεσήμανε.

Παρά το προβάδισμα που σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι η κυβέρνηση κρατάει δυνάμεις και έχει ισχυρά ερείσματα στην κοινωνία, καθώς οι περισσότεροι πολίτες δηλώνουν ότι δεν θέλουν εκλογές και θεωρούν ότι η κυβέρνηση είναι καλύτερη από την εναλλακτική που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή.

«Δείχνοντας τα αποτελέσματα θα αρχίσει να αλλάζει και η δημοσκοπική εικόνα», υπογράμμισε.

Αναφορικά με την ημερομηνία των ευρωεκλογών και τις επικρίσεις σχετικά με πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την πρόταση διεξαγωγή τους ταυτόχρονα με την δεύτερη και όχι την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Κεδίκογλου απέρριψε όσα λέγονται και τόνισε: «Πάμε να νικήσουμε και στις ευρωεκλογές».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ο κ. Κεδίκογλου το απέκλεισε λέγοντας: «Μέτρα όχι, είμαστε κάθετοι σε αυτό».

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ