ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Στις Βρυξέλλες μας λένε «μπράβο»

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Στις Βρυξέλλες μας λένε «μπράβο»

«Το προεκλογικό μας πρόγραμμα έλεγε: θα καταργηθεί το χαράτσι και θα αντικατασταθεί από το ενιαίο τέλος ακινήτων» ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πρωινό του Mega, και επικαλέστηκε τις ΗΠΑ, «τη Μέκκα του καπιταλισμού» όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, στις οποίες «για να έχεις ακίνητο πληρώνεις τον χρόνο δύο φόρους, έναν στην πολιτεία και ένα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση».

«Η διαδικασία της ηλεκτρονικής διευθετήσεως όλων των φορολογικών μας στοιχείων θα οδηγήσει στο τέλος στο να είναι ο καθένας μας μια επιχείρηση. Και είναι και το πιο δίκαιο για να ξέρουμε ο καθένας τι έχει» τόνισε ο υπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι μέσα ενάμιση χρόνο έχει αντιστραφεί το κλίμα στις Βρυξέλλες «και σίγουρα βοηθάει σε αυτό ο Στουρνάρας. Πας και σου λένε όλοι ‘μπράβο ρε παιδιά, έχετε κάνει πέντε σοβαρά πράγματα’».

Σε ό,τι αφορά την κριτική που έχει δεχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά από τους βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «οι βουλευτές υπάρχουν για να λένε τη γνώμη τους και για να ασκούν κριτική στους υπουργούς». Ωστόσο, «δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ που να μη στηρίζει αναφανδόν την κυβέρνηση».

Δείτε το Βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ