Στρατούλης: Στοχεύουν στη δημοκρατία

Στρατούλης: Στοχεύουν στη δημοκρατία

«Αυτές οι δολοφονίες δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύουν στη δημοκρατία», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, προσθέτοντας ότι «και αντικειμενικά, εκ των πραγμάτων, ανεξάρτητα ποιοι θα βρεθεί ότι σχεδίασαν και εκτέλεσαν αυτές τις ειδεχθείς ενέργειες, όλο αυτό λειτουργεί ως προβοκάτσια».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm, σημείωσε ότι «κατ’ αρχήν δίνει τη δυνατότητα στη Χρυσή Αυγή και στη νεοναζιστική και εγκληματική ηγετική της ομάδα να το παίξει θύμα από θύτης, να παίρνει πολιτικές ανάσες».

«Κάποιοι, ως πολιτική παρενέργεια, μπορεί να κερδοσκοπήσουν πάνω στο αίμα των δύο δολοφονηθέντων και να προσπαθήσουν να ανακατασκευάσουν το στερεότυπο της αριστερής βίας, από τη μία πλευρά, και να το συμψηφίσουν, από την άλλη, με τη φασιστική δράση (της ΧΑ) και να αναζωογονήσουν τη θεωρία των δύο άκρων, η οποία είναι επικίνδυνη για τον τόπο», τόνισε ο κ. Στρατούλης και πρόσθεσε ότι «μετά την Παρασκευή, δεν έχουμε δει με δημόσιο τρόπο κάποιον να το κάνει».

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ