ΣΥΡΙΖΑ: Η διπλή ιδιότητα του Φ. Κρανιδιώτη

ΣΥΡΙΖΑ: Η διπλή ιδιότητα του Φ. Κρανιδιώτη

«Η υπόθεση μυρίζει διαπλοκή» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του, σχετικά με την διπλή ιδιότητα του συμβούλου του πρωθυπουργού, Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δικηγόρος του κ. Μελισσανίδη.

«Ασφαλώς και είναι σε γνώση του κ. Σαμαρά ότι ο προσωπικός φίλος του και συνεργάτης του, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του κ. Μελισσανίδη ο οποίος κατηγορείται από τους συντάκτες του περιοδικού UNFOLLOW για απειλητικά τηλεφωνήματα με σκοπό τη φίμωση της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Έως εδώ τα πράγματα είναι γνωστά. Η υπόθεση όμως φαίνεται πως έχει και συνέχεια», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Μήπως μπορεί ο Πρωθυπουργός να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που γεννιούνται από τη διεκδίκηση του προς ιδιωτικοποίηση κερδοφόρου οργανισμού ΟΠΑΠ από εταιρεία συμφερόντων του κ. Μελισσανίδη και αν είναι νόμιμη και ηθική η διπλή ιδιότητα του κ. Φ. Κρανιδιώτη ως συμβούλου του πρωθυπουργού και ταυτοχρόνως δικηγόρου του κ. Μελισσανίδη; Η υπόθεση μυρίζει διαπλοκή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ