Διαμαντόπουλος: Θα κινηθώ νομικά

Διαμαντόπουλος: Θα κινηθώ νομικά

Ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, καταγγέλλει μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια κατασυκοφάντησης, σχετικά με το κατασκευασμένο βίντεο της ομιλίας του που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία και επισημαίνει ότι θα κινηθεί νομικά.

«Η ΝΔ και η κυβέρνηση προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, φτάνοντας στο σημείο να πλαστογραφήσουν βίντεο στο οποίο διαστρεβλώνονται εντελώς οι δηλώσεις μου», αναφέρει αρχικά ο κ. Διαμαντόπουλος και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι οι προσπάθειες αυτές, πέφτουν στο κενό.

«Θέλουν να παρουσιάσουν ως υποκινητή της βίας και της τρομοκρατίας όχι εμένα μόνο προσωπικά, αλλά τον πολιτικό χώρο τον οποίο εκπροσωπώ, παίζοντας άκρως επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία. Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό».

Κλείνοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά απέναντί στους συκοφάντες: «Επειδή όμως είμαστε και εμείς υποστηρικτές της νομιμότητας, επιφυλάσσομαι προσωπικά για το πώς θα κινηθώ νομικά απέναντι στους συκοφάντες και τους λασπολόγους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ