• Βόμβα: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου γίνεται...Μαντάμ Σουσού

  5:59 μμ, Κυριακή 05 Φεβ 2017 5:59 μμ, Κυριακή 05 Φεβ 2017

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  Του Βασίλη Μπουζιώτη

  Και ενώ περιμέναμε να μάθουμε ποια ηθοποιός θα «ντυθεί» την περίφημη Μαντάμ Σουσού, η ανακοίνωση από τις «Θεατρικές Σκηνές» μας πρόλαβε όλους! Ιδού το δελτίο Τύπου που μόλις εξασφάλισα

  “H ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ! ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

  Η δημοφιλής κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν τη διαχείριση του ιστορικού Θεάτρου για τα επόμενα 10 χρόνια. Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και διασκευή της Δήμητρας Παπαδόπουλου σε μια παράσταση γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, τραγούδι, νοσταλγία μα και σάτιρα.

  Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ θα ερμηνεύσει η σπουδαία Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από καιρό αποχής για να δώσει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που λατρεύτηκε από πολλές γενιές Ελλήνων.Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.

  Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα”.

  ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ. Ενώ όλη η θεατρική Αθήνα συζητούσε το ποια θα ερμηνεύσει την περίφημη Σουσού και τα ονόματα που ακούγονταν ήταν πολλά και διαφορετικά, οι Θεατρικές Σκηνές έσκασαν τη βόμβα απρόσμενα και αναπάντεχα με την ανακοίνωσή τους. Πρόκειται για απίστευτη βόμβα αφού τηρήθηκε …ομερτά προκειμένου να μη διαρρεύσει το όνομα της Παπαδοπούλου,η οποία να σημειωθεί δεν υπήρχε στην λίστα των επικρατέστερων για το ρόλο-είναι καλοί λοιπόν και στην… προσποίηση οι των Θεατρικών Σκηνών. Αναμένουμε και την υπόλοιπη διανομή της εξαιρετικά υποσχόμενης δουλειάς που όπως πρώτος αποκάλυψα θα σκηνοθετήσει ο “πολύς”Κακλέας.Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο και η έναρξη προπώλησης τον Ιούνιο.Καταλαβαίνετε τι…κόλαση έχει να γίνει!

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα