Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπ��υζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Τρέχει και δεν φτάνει ο πολυσχιδής Σταμάτης Φασουλής!

Από τις παραστάσεις του θεϊκού «Μπαμπά» στο «Your Face Sounds Familiar» κι από εκεί σε εντατικές οντισιόν στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Πιο «μαραθωνοδρόμος» δεν γίνεται! Ο Σταμάτης τρέχει απίστευτα: έχει παραστάσεις στον εξαιρετικό «Μπαμπά» στο «Χορν» που δεν πρέπει να χάσετε, τις Κυριακές φεύγει…βολίδα για το live του YFSF-όπου κέρδισε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στην πρεμιέρα του-και στο … καπάκι έφυγε Θεσσαλονίκη.

Κυριακή αργά τέλειωσε με το live και Δευτέρα «πέταξε» στην συμπρωτεύουσα για τις οντισιόν που είχε χθες και σήμερα για τον «Αγαπητικό της βοσκοπούλας» που θα παρουσιάσει το καλοκαίρι στο Βασιλικό Θέατρο.

Πρέπει να διαλέξει ηθοποιούς και στο…καπάκι να αρχίσει και πρόβες, ενώ παράλληλα έχει να σχεδιάσει δύο ακόμα ανεβάσματα: αυτό του νέου έργου των Ρέππα-Παπαθανασίου που θα ανεβάσει το χειμώνα στο «Χορν»του και αυτό της «Νίκης» του Χωμενίδη στο Παλλάς.

 

 

 

Θυμάσαι που σε είχα ενημερώσει ότι «μαγειρεύεται» το ανέβασμα του περίφημου «Αμπιγιέρ» για το «Τζένη Καρέζη» με Μιχαλακόπουλο-Μπέζο και σκηνοθέτη τον Σπύρο Ευαγγελάτο;

Οι νέες πληροφορίες μου λένε πως ο έμπειρος Μιχαλακόπουλος ενημέρωσε την παραγωγή ότι αισθάνεται κόπωση και δεν θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στην δουλειά.

Τι μέλει γενέσθαι; Έγιναν κάποιες συζητήσεις για την αντικατάστασή του,αλλά θεωρείται δύσκολο να είναι ελεύθερος κάποιος πρωταγωνιστής του κύρους και του μεγέθους του κι έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να «ναυαγήσει» οριστικά η δουλειά.

Θα μάθω και θα επανέλθω!

 

 

 

Έγραψα στην προηγούμενη Απαγορευμένη πως πιθανότατα «ναυαγεί» ο «Αμπιγιέρ» που θα ανέβαινε στο «Καρέζη» με Μιχαλακόπουλο- Μπέζο και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον δεύτερο μου ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει  η δουλειά και…πάει για άλλα!

 

«Όντως ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να είναι σε αυτή λόγω προσωπικού θέματος,με αποτέλεσμα να ναυαγήσει το ανέβασμα! Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Ψάχνομαι για τον χειμώνα!».

Για την  ώρα τρέχει από το Βρετάνια στον Ελληνικό Κόσμο και σύντομα θα ξεκινήσει πρόβες με Κιμούλη-Φιλιππίδη και Χαϊκάλη για τον φιλόδοξο «Πλούτο» που θα σκηνοθετήσει ο πρώτος!

 

 

 

Μπορεί για  την ώρα να βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα με το «Χωρίζουμε λέμε», ήδη όμως    έχει «κλείσει» που θα «χτυπήσει»το χειμώνα.

Ο λόγος για τον ακάματο καλλιτεχνικά Αλέξανδρο Ρήγα που έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr τον θέλουν να πήρε μαζί με τον έμπειρο παραγωγό Γιάννη Χριστόπουλο το υπέροχο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» -δες πρώην Ριάλτο-της οδού Κυψέλης για αρκετά χρόνια και να «μαγειρεύουν» για εκεί δυνατές δουλειές…

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά,τα έργα που πέφτουν στο τραπέζι των συσκέψεων είναι πολλά,οι ηθοποιοί που … πολιορκούνται είναι αρκετοί και για να δούμε τι θα δούμε από τους δύο τους στη θεατρική αυτή στέγη…

Καλοτάξιδοι, να τους ευχηθούμε και…σκόρδα επίσης!

 

 

 

Την τρελή κωμωδία «Boenig-Boeing» του «μαιτρ» Φρανκ Καμολετί πρόκειται να φιλοξενήσει τον επόμενο χειμώνα το θέατρο«Χυτήριο».

Η «δαιμόνια»Βάσια Παναγοπούλου κατάφερε να κλείσει τα δικαιώματα του έργου-για τα οποία είχε γίνει…σφαγή καιρό πριν,να μην τα θυμίσω γιατί δεν ήταν κομψά-και σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr πρόκειται να το παρουσιάσει στο θέατρο της Ιεράς Οδού.Για την σκηνοθεσία συζητά θερμά με τον Γιώργο Βάλαρη με τον οποίο συνεργάστηκαν εξαιρετικά και με το «Bam Bam».Μόλις μάθω λεπτομέρειες θα επανέλθω!

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ