«Μαύρα τακούνια» στo Studio Κυψέλης!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Ο ακάματος καλλιτεχνικά Γιώργος Λιβανός έχει στα σκαριά δύο ακόμα παραγωγές για το πάντα φιλόξενο Studio Κυψέλης του.

Σύμφωνα με πηγές  του enikos.gr πρόκειται να παρουσιάσει τα γερά «Μαύρα τακούνια»του Γιώργου Χρονά και στη συνέχεια το καλό «Εφτά ζωές»της Κωνσταντίνας Δήμου. Πάμε από τα «Μαύρα τακούνια»;

Είναι ένα ερωτικό κάτοπτρο το οποίο αντικατοπτρίζει αισθήματα, ένστικτα και εμπειρίες. Ο κόσμος τους είναι πραγματικός και συμπαγής και συνδέεται με πικρά δάκρυα και μοναξιά… Επειδή υπάρχει αλήθεια δεν δημιουργούνται μύθοι, τίποτα δεν είναι φανταστικό και γι’αυτό δεν φθείρεται….

Ο έρωτας είναι μια αυθαίρετη και αθέλητη επιλογή τους.Πρόσωπα τα οποία κατοικούνται από λαγνεία και δελεάζονται από την καταστροφή…Ο ένας είναι καταδικασμένος να υπάρχει μέσα στον άλλον.

Οι γυναίκες βλέπουν στον καθρέφτη τη ζωή που σταματά, τη χαμένη νεότητα, την ομορφιά από τις στιγμές που χάθηκε, τον πόνο.. Καταλαβαίνουν την ευτυχία αφού την χάσουν.Και σχοινοβατούν τελετουργικά προς το πένθος.Το εξαιρετικό κείμενο του Χρονά σκηνοθετεί ο Γιώργος Λιβανός με τους ικανούς Νότα Παρούση, Ελένη Μπέη,Νίκο Χαλατζίδη κα.

Στην συνέχεια το «Θεατρίνων Θεατές» θα… χτυπήσει με τις«Επτά ζωές»της Κωνσταντίνας Δήμου.   Στην μαύρη κωμωδία πρόκειται να δούμε τους έμπειρους Πάνο Κατέρη, Βίβιαν Βαλσάμη, Παναγιώτη Κατσικη και Στεφάνια Γκουρμέλου.

Μια και ο λόγος όμως για το Studio Κυψέλης αξίζουμε να σημειώσουμε ότι το δυνατό «Leonardo’s ring» πήρε παράταση ενός μήνα και μπορείτε να το χαρείτε μέχρι τις 24 Φλεβάρη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ