Συγκλονίζει το δράμα παίκτριας του Survivor – Έχασε αδελφή, πατέρα και ξάδελφο από καρκίνο

Δύο μέρες έμειναν μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 3 όπου Έλληνες και Τούρκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στον στίβο μάχης.

Ήδη, τα ονόματα και τα βιογραφικά των παικτών έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και αρκετοί είναι εκείνοι που ψάχνουν να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για τους 12 Έλληνες που θα μας απασχολήσουν σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης.

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μια από τις παίκτριες που θα μας απασχολήσει τόσο για τις αθλητικές της ικανότητες, αφού είναι πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ όσο και για το οικογενειακό της δράμα.

Σύμφωνα με την Εspresso, η 23χρονη Δήμητρα με καταγωγή από τη Σπάρτη και τη Σαντορίνη όταν ήταν 5 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο. Αυτό, ήταν κάτι που την σόκαρε και την σημάδεψε για όλη της τη ζωή. Λίγα χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα όταν εκείνη ήταν 15 χρονών χάνει από την ίδια ασθένεια τον αγαπημένο της ξάδελφο, με τον οποίο έμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

Άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον που μίλησε για το δράμα της ζωής της, αποκάλυψε πως από καρκίνο έχασε και την καλύτερή της φίλη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση προσπαθούσε να κοιτάει τη ζωή με αισιοδοξία και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα μέχρι που πριν έξι μήνες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της νικημένος από τον καρκίνο.

Η 23χρονη Δήμητρα έχει και μια μεγαλύτερη αδελφή, με την οποία είναι πολύ δεμένη. Τέλος, η όμορφη αθλήτρια το 2015 πήρε μέρος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία όπου αναδείχθηκε Μις Πελοπόννησος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ