Άναψαν τα αίματα στο My style rocks – Οι ατάκες “φωτιά” ανάμεσα στις παίκτριες – ΒΙΝΤΕΟ

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σουλτάτη στο My Style Rocks, έφερε εντάσεις ανάμεσα στις παίκτριες. Μια ζακέτα στάθηκε αφορμή για να ανάψουν τα αίματα.

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη πήρε χαμηλή βαθμολογία από τις συμπαίκτριες της και η Εύα Μπάση ήταν ανάμεσα σε αυτές που τη βαθμολόγησαν με δύο.

“Νιώθω ότι είναι από βιτρίνα. Θέλω να βάλεις κάτι άλλο και να πειραματιστείς λίγο. Δεν βλέπω να έχεις πειραματιστεί”, της είπε, ενώ αναφερόμενη στη ζακέτα τόνισε πως την είχε βάλει εκείνη πριν από τρεις μήνες.

“Δεν θα με κάνεις να νιώσω άσχημα”, της απάντησε η Κωνσταντίνα.

“Μην νευριάζεις. Έχει να κάνει με το ρούχο, δεν έχει να κάνει με σένα. Πλησιάζουμε στον τελικό και όπως έχει πει και η Κωνσταντίνα θα φύγει μια κοπέλα και μετά μια άλλη”, της απάντησε η Εύα Μπάση.

“Μην ανησυχείς δεν θα φύγεις εσύ”, είπε η Κωνσταντίνα.

Αμέσως μετά η Μπέτυ Μαγγίρα, ζήτησε εξηγήσεις για αυτό που ειπώθηκε.

“Ο χαρακτήρας που βγάζει τώρα δεν μου αρέσει και εγώ προσωπικά την έχω στηρίξει. Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να δικαιολογούμε την Κωνσταντίνα επειδή έχει χιούμορ. Αυτό που λέω, είναι πως επειδή είναι ευχάριστο κορίτσι μπορεί να της βάζουμε κάποιες στιγμές και παραπάνω βαθμούς”, είπε η Εύα Μπάση στους κριτές ενώ η Χριστίνα Παπαδέλλη έγινε έξαλλη λέγοντας: “Ωραία στιγμή διαλέξαμε να το κάνουμε όλο αυτό”

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Gossip Television Videos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ