Αυτοί είναι οι έξι νέοι παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή στο Survivor

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου από το Survivor, η παραγωγή αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι τους νέους παίκτες για τους οποίους μιλά εδώ και καιρό ο Σάκης Τανιμανίδης.Η καθυστέρηση ένταξης των νέων παικτών οφειλόταν στο θέμα που ανέκυψε στην ομάδα των Μαχητών, με τις κλοπές. Σημειώνεται, ότι όπως αναφέρει το Youweekly.gr, διαπιστώθηκε ότι η Μελίνα εντοπίστηκε να προμηθεύεται καθημερινά φαγητό από έναν ντόπιο καθώς… και να επικοινωνεί με δικούς της ανθρώπους μέσω ξένου τηλεφώνου. Όλη αυτή η αναστάτωση και η διαδικασία μέχρι να αλλάξουν παραλία οι Μαχητές, έκανε την είσοδο των νέων παικτών να καθυστερήσει.Όμως την Κυριακή, οι καινούργιοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor και φέρνουν τα πάνω κάτω. Κάποια ονόματα που είχαν ακουστεί, ακύρωσαν τελικά την συμμετοχή τους, όπως η Νικολέττα Καρρά και ο Ιβάν Σβιτάιλο, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, επιλέχθηκαν άλλα άτομα τα οποία αποκαλύπτει το Youweekly.gr . Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα μπουν στο παιχνίδι, καθώς και σε ποια ομάδα α ενταχθεί ο καθένας1)Μαρία Πανταζή…Η “Iron Barbie” που τρέμουν οι άντρες. Η 39χρονη Μαρία ήταν μεγάλο στέλεχος σε τράπεζα και ξαφνικά τα παράτησε όλα και έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing.

2)Εύη Σα

Η πανέμορφη γυμνάστρια που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο παιχνίδι. Η συγκεκριμένη δασκαλεύτηκε και από τον Γουίλι, παίκτη του Survivor 1 πριν μπει στο παιχνίδι, καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία. Η Εύα εκτός από τον Γούιλι όμως… κάνει στενή παρέα και με την Μαρία Σαμαρινού την οποία και αποθέωνε συνεχώς στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.

3) Φελίσια Λαπάτη

Το συγκεκριμένο κορίτσι οι περισσότεροι το γνωρίσαμε από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Η Φελίτσια πλέον εργάζεται στον Όμιλο Ant1, και τώρα θα εγκαταλείψει για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πάει στον Άγιο Δομίνικο να αναστατώσει το Survivor.

4) Πάνος Μανάρας

Επαγγελματίας αναβάτης της εταιρείας “Redbull” και πρωταθλητής στο BMX Του αρέσει η δράση τα ταξίδια και η περιπέτεια και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας.

5) Πάνος Θεοδώρου

Ένας γυμναστής που είναι… “πολύ μπροστά”. Ο συγκεκριμένο είναι εκπαιδευτής του Animal Movement! Τι είναι αυτό; Γυμνάζει μικρούς και μεγάλους με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, καθώς τους βάζει να μιμούνται τις κινήσεις των ζώων.

6) Κωνσταντίνα Βαλσάμη

Η παρουσία της σίγουρα θα φέρει αναστάτωση στο Survivor και θα δείτε γιατί… Κάποιοι την γνωρίζουν από τα καλλιστεία όπου είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss Τουρισμός το 2016,

Πηγή: youweekly.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ