Η απάντηση της ΕΡΤ στη ΝΔ

Με αφορμή την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, η ΕΡΤ ΑΕ επισημαίνει τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εκπομπής «ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και στις τρεις ζώνες, οι κ.κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

Και ενώ οι δύο πρώτοι παρευρέθησαν, ο κ. Καραγκούνης, αν και είχε αποδεχθεί την πρόσκληση να συμμετάσχει στην πρώτη ζώνη της εκπομπής μαζί με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτσούκο, τελικώς ειδοποίησε μετά τις 23:00 ότι αδυνατεί να συμμετάσχει. Το προχωρημένο της ώρας δεν άφηνε περιθώρια για αντικατάστασή του.

Όσο για την αναφορά στην τηλεφωνική σύνδεση με τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη, επρόκειτο για μια πράξη αβροφροσύνης, καθώς ο κ. Αρβανίτης ήταν συμπαρουσιαστής με την Μαριλένα Κατσίμη στην «Πρωινή ενημέρωση» της ΕΡΤ επί σειρά ετών, πριν από το «μαύρο».

Η ΕΡΤ δεσμεύεται για αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα διαπιστώσει ότι η δέσμευση αυτή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα γίνει πράξη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε.

 

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Το μισό υπουργικό παρέλασε από την… ακομμάτιστη νέα ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ