Σήμερα, οι «Ειδήσεις», η νέα εφημερίδα του Real Group

Με τίτλο: «Δώστε τα χέρια» κυκλοφορεί σήμερα η νέα καθημερινή, πρωινή εφημερίδα «Ειδήσεις» του Real Group, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μήνυμα, που φέρνει στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος λέει σε συνεργάτες του: «Υπάρχει χρόνος για συμφωνία έως τις 20 Φεβρουαρίου».

Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι το Βερολίνο επεξεργάζεται σενάριο για λύση χωρίς το ΔΝΤ.

Το κύριο άρθρο του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο «Το κίνημα της απλής λογικής».

Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι “Ειδήσεις” πρέπει να είναι αληθινές! Όχι κατασκευασμένες σε σκοτεινά γραφεία μεγάλων ομίλων, ούτε σε κομματικά εργαστήρια προπαγάνδας. Και αυτό γιατί ο μόνος δρόμος για να προχωρήσει μπροστά η πατρίδα μας, να εξέλθει από τη μακρόχρονη πολύπλευρη κρίση και να εισέλθει σε μια νέα δημιουργική περίοδο ανάπτυξης και ευημερίας, είναι να αποφασίζουν για το παρόν και το μέλλον της άριστα ενημερωμένοι και ορθολογικά σκεπτόμενοι πολίτες».

Στις «Ειδήσεις» μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ι.Χ. αυτοκίνητα. Η τρόικα βάζει φωτιά στα τέλη ταξινόμησης. Ζητά αύξηση του χαμηλού συντελεστή 4%. Φόβοι για ανατιμήσεις.

– Υπερ-βόμβα ετοίμαζε η Ρούπα – Φωτογραφίες-ντοκουμέντα

– Νίκος Φίλης: «Εθνικός στόχος να κλείσει η αξιολόγηση». «Να ανοίξει ο δρόμος για σταθερή οικονομική πρόοδο και έξοδο από τα μνημόνια».

– Μέρκελ-Μητσοτάκης. Τι συζήτησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οι διάλογοι για το εναλλακτικό σχέδιο της Ν.Δ. και οι αιχμές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Σόιμπλε.

– Σχέδιο εκκένωσης του Ελληνικού. Σε Θήβα και Λάρισα θα μεταφερθούν 1.700 πρόσφυγες και μετανάστες.

– «Μαζί με τον κόσμο θα πάρουμε την πρόκριση». Ο Μάρκο Μάριν μιλά στις «Ειδήσεις» για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με την Οσμανλισπόρ την Πέμπτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ