Αγνώριστος θρυλικός ρόκερ στα 71 του χρόνια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μίλια μακριά από την εικόνα που τον είχαμε συνηθίσει βρίσκεται πλέον ο Άλις Κούπερ, ο θρυλικός ρόκσταρ, ο οποίος χωρίς το καθιερωμένο μακιγιάζ μικρή σχέση έχει με τον άνθρωπο που βλέπαμε επί σκηνής.

Ο 71χρονος καλλιτέχνης απολάμβανε τη βόλτα του στο Λονδίνο με την 61χρονη σύζυγό του και ελάχιστοι κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν με την ξεχωριστή του αυτή εμφάνιση.

Ο Άλις Κούπερ και η Σέριλ Γκόνταρντ υπέγραψαν “συμφωνία θανάτου” καθώς όπως είπαν δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Ο Κούπερ είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησε το 1975 και είπε ότι όταν έρθει η στιγμή, θα “φύγουν” μαζί.

Μιλώντας στη “Mirror” για τον γάμο του όταν αποκαλύφτηκε η ιδιότυπη συμφωνία που έκαναν με τη γυναίκα του είπε ότι “δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εκείνη. Πάντα λέγαμε ότι ποτέ δεν θα έρθει η στιγμή που ο ένας θα μείνει πίσω πενθώντας τον άλλον. Όταν αυτό συμβεί, θα φύγουμε μαζί από τη ζωή”. Ο θρυλικός ρόκερ χαρακτήρισε τη σύζυγό του εδώ και 43 χρόνια ως το σπουδαιότερο κορίτσι του κόσμου και επισημαίνει ότι δεν την απάτησε ποτέ.

Όσο για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του είπε “παντρέψου το κορίτσι με το οποίο είσαι ερωτευμένος. Αυτό είναι το σημαντικότερο, μην παντρεύεσαι το κορίτσι που απλώς αγαπάς. Σημαντικό είναι ότι δεν μαλώνουμε ποτέ. Είμαστε ακόμη το τέλειο ζευγάρι” αποκάλυψε. Μαζί έχουν τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ