Μυστική επανασύνδεση – Τα κρυφά ραντεβού διάσημης ηθοποιού με τον ρόκερ σύντροφό της – ΦΩΤΟ

Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους τον Ιούνιο, αλλά φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία τέλος Ιουλίου. Ο λόγος για τη σταρ των “50 Αποχρώσεων του Γκρι” Ντακότα Τζόνσον και τον frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν.

Οι δυο τους εθεάθησαν και πάλι μαζί σε “μυστικό” ραντεβού όπου απόλαυσαν το δείπνο τους την Παρασκευή σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το Us Weekly. Η 29χρονη ηθοποιός και ο 42χρονος μουσικός ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους ενώ μαζί τους δείπνησε κι άλλος ένας άνδρας.

Καθώς δεν υπήρχαν πολλοί πελάτες στο εστιατόριο του Λονγκ Άιλαντ οι θαμώνες του διπλανού τραπεζιού κέρασαν το ζευγάρι ποτά και οι δύο σταρ πήγαν και τους ευχαρίστησαν. Πάντως, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, δεν πρέπει να ήταν αλκοόλ καθώς το ζευγάρι έπινε νερό όλο το βράδυ.

Φορούσαν και οι δύο φούτερ καθώς έκανε λίγη ψύχρα, ενώ αρκετή ώρα η Ντακότα είχε περασμένο το χέρι της γύρω από τον αγαπημένο της, καθώς συνομιλούσαν με τον άλλον άνδρα που έτρωγαν μαζί του. Όταν τελείωσε το δείπνο τους, οι δυο τους έφυγαν μαζί κρατώντας σφιχτά το χέρι ο ένας του άλλου, με τις φήμες να οργιάζουν για επανασύνδεση.

Πηγή: Daily Mail, US Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ