Στην αντεπίθεση η πρώην του Τζόνι Ντεπ μετά την αγωγή των 50 εκατ. δολ. για δυσφήμηση

Την αγωγή των 50 εκατ. δολαρίων εναντίον της για δυσφήμηση προσπαθεί να πολεμήσει η Άμπερ Χερντ κατηγορώντας τον Τζόνι Ντεπ ότι δεν παραδίδει στο δικαστήριο αποδείξεις για την εξάρτησή του από ναρκωτικά και αλκοόλ που πυροδοτούσε τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντί της.

Μετά τις καταγγελίες της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία, ο Τζόνι Ντεπ πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας μήνυση εναντίον της για συκοφαντία. Ο 56χρονος σουπερστάρ περιέγραψε τις καταγγελίες της Χερντ (τις έκανε το 2016 όταν εκδικαζόταν το διαζύγιο τους), ως μία περίτεχνη φάρσα.

Σύμφωνα με τη μήνυση του Ντεπ, “οι ψεύτικες κατηγορίες ήταν μια περίτεχνη φάρσα για να παράγει θετική δημοσιότητα για την Χερντ και να προωθήσει την καριέρα της. Η κ. Χερντ δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο θύτης” αναφερόταν μεταξύ άλλων στα έγγραφα.

Το διαζύγιο τους βγήκε τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ήταν παντρεμένοι για 15 μόλις μήνες.Προσπαθώντας να βγει στη “σέντρα” η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της αρνείται να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών και την κατανάλωση αλκοόλ ούτε για τις συλλήψεις του, στοιχεία που για την οποία αποτελούν κρίσιμες αποδείξεις στην υπόθεσή τους.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η ίδια την Πέμπτη διαμέσου της δικηγόρου της, ζητεί από τον πρώην σύζυγό της να καταθέσει αυτές τις αποδείξεις που συνδέονται, κατά τους ισχυρισμούς της, με τη βίαια συμπεριφορά του και την ενδοοικογενειακή βία εναντίον της. Ο Ντεπ αρνείται να παραδώσει τα έγγραφα ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων και άσχετα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ