Αποκαλύψεις από τον Τζόνι Ντεπ για τη βίαιη συμπεριφορά της Χερντ – ΦΩΤΟ από το νοσοκομείο

Ο Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλο του σε έναν καβγά και ότι του πέταξε και ένα μπουκάλι το οποίο τον τραυμάτισε στο δάχτυλο του χεριού του.

Οι τελευταίοι αυτοί ισχυρισμοί του 56χρονου διάσημου ηθοποιού έρχονται σαν απάντηση στα όσα είχε ισχυριστεί η Χερντ για κακοποίηση και αναφέρονται στη μήνυση που έχει υποβάλλει ο Ντεπ για δυσφήμησή κατά της εφημερίδας Sun και του αρθρογράφου Dan Wootton, για ένα άρθρο που τον χαρακτήριζε ως “έναν άνδρα που χτυπά τη γυναίκα του”.

Ο Ντεπ αναφέρει ότι ο καβγάς που έγινε τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία, ξεκίνησε όταν η Χερντ τον άκουσε να μιλάει με τους δικηγόρους του για “την πρόθεσή του να κάνει ένα μετά-γαμιαίο συμβόλαιο”, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, που έχει το The Blast. Αυτός ήταν ο λόγος που εξοργίστηκε η Χερντ και άρχισε να επιτίθεται στον Ντεπ.

Όπως αναφέρει το έγγραφο “Ο Ντεπ προσπάθησε να την αποφύγει κατεβαίνοντας στον κάτω όροφο του σπιτιού. Τον ακολούθησε, ουρλιάζοντας. Του πέταξε ένα μπουκάλι που για λίγο δεν τον πέτυχε. Μετά πέταξε και ένα δεύτερο μπουκάλι που τραυμάτισε τον Ντεπ στο δάχτυλο του χεριού. Η Χερντ στη συνέχεια έσβησε ένα τσιγάρο στο δεξί μάγουλο του Ντεπ”.

Η φωτογραφία δείχνει τον ηθοποιό στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά τον καβγά.

Ο δικηγόρος του διάσημου ηθοποιού δήλωσε στο People “σήμερα απαντήσαμε στο δικαστήριο στα όσα ανέφερε η εφημερίδα Sun προς υπεράσπιση της Χερντ. Δώσαμε λεπτομέρειες για τη βίαιη συμπεριφορά της Χερντ κατά του κ. Ντεπ, ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα το θύμα της ενδοοικογενειακής βίας και όχι εκείνη. Θα έρθουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία”.

Ο δικηγόρος της Χερντ είπε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και προσβλητικοί. Επίσης ανέφερε ότι αυτή η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ