Εξομολόγηση-σοκ πασίγνωστου καλλιτέχνη: Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω – ΦΩΤΟ

“Ήταν κάποια στιγμή στη ζωή μου που σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω την εποχή που έπαιρνα πολλή κοκαΐνη” αποκάλυψε ο Ρόμπι Ουίλιαμς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Βρετανός σουπερστάρ μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα της ψυχικής του υγείας και τη χρήση ουσιών ενώ ζούσε σε ένα “σκοτεινό” σπίτι στα βόρεια του Λονδίνου με μία πρώην σύντροφό του.

Ο καλλιτέχνης ισχυρίστηκε ότι άκουγε βήματα που διαρκώς επιταχύνονταν, κάτι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σπίτι από τρόμο και επέμενε ότι θα αυτοκτονούσε αν έπρεπε να επιστρέψει.

Αναφερόμενος στο σπίτι είπε: “Μου φαινόταν ότι ήταν περίεργο και σκοτεινό και είχε περίεργη ενέργεια. “Έπαιρνα πολλή κόκα εκείνη την εποχή. Ήμουν στο σπίτι αλλά άκουγα βήματα στις σκάλες. Επιταχύνονταν διαρκώς. Η πρώην σύντροφός του νόμιζε ότι ήταν ο παππούς της. Θα έμπαινα στο αυτοκίνητο και αυτό, ό,τι κι αν ήταν, θα πηδούσε στο πίσω κάθισμα. Δύο μήνες μετά, δεν άντεχα να το διαχειριστώ άλλο. Σκεφτόμουν ότι αν αυτό το πράγμα έμενε μαζί μου θα αυτοκτονούσα”.

“Ξύπνησα μια μέρα και ήταν μια σκοτεινή φιγούρα στην άκρη του κρεβατιού μου. Φοβήθηκα τόσο πολύ που δεν μπορούσα ούτε να πάω να πλύνω τα δόντια μου γιατί έπρεπε να περάσω μέσα απ’ αυτό το σκοτεινό σύννεφο. Εκείνη τη στιγμή είπα στη φίλη μου “φεύγω, θα έρθεις μαζί μου;”. Πήγαμε σε ξενοδοχείο. Μίλησα με τον σύμβουλό μου, του εξήγησα τι συνέβη και είπα, μάλλον δραματικά, ότι αν είχε μείνει μαζί μου αυτό το ον θα είχα αυτοκτονήσει” περιέγραψε ο καλλιτέχνης που αποκάλυψε, επίσης, ότι αργότερα ανακάλυψε ότι κάτω από το σπίτι του βρισκόταν νεκροταφείο της εποχής της μαύρης πανώλης, της πανδημίας που ξέσπασε το 1348 και κόστισε τη ζωή σε 100 εκατ. ανθρώπους σε Ευρώπη και Ασία.

Η σύζυγός του, Αΐντα, σε συνέντευξή της το 2016 είχε πει ότι ο Ρόμπι ήταν στο χείλος της αυτοκτονίας στο απόγειο της φήμης του.

Ο Ρόμπι πρόσθεσε ότι και τα παιδιά του είχαν τρομοκρατηθεί όταν ζούσαν στο σπίτι στο Ουιλτσάιρ.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ