Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Τζορτζ Μάικλ – BINTEO

Οι αδελφές του εξακολουθούν να τον πενθούν, αλλά την επόμενη Τετάρτη, θα κυκλοφορήσει το καινούργιο single του Τζορτζ Μάικ.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio BBC 2 μετέδωσε την Πέμπτη το ακυκλοφόρητο τραγούδι του καλλιτέχνη, οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του.

Ο τραγουδιστής των Wham πέθανε, σε ηλικία 53 χρόνων, ανήμερα τα περασμένα Χριστούγεννα, από καρδιά και συσσώρευση λίπους στο συκώτι, γεγονός το οποίο μπορεί να αποδοθεί σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το καινούργιο τραγούδι έρχεται σχεδόν μετά από οκτώ μήνες από τον θάνατό του και έκανε ντεμπούτο στο «The Chris Evans Breakfast Show» (BBC Radio 2, 9 το πρωί, τοπική ώρα) και είναι ένα remix από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ο κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών, Νάιλ Ρότζερς έγραψε στο Twitter ότι για την παραγωγή του νέου single του Τζορτζ Μάικλ εργάστηκε με «ανάμεικτα» συναισθήματα, με δάκρυα, αβεβαιότητα, ευτυχία και αγάπη.

Ο Νάιλ Ρότζερς, σύμφωνα με το BBC, προέβη στην ομολογία απαντώντας σε θαυμαστή, ο οποίος εξέφρασε «ανάμεικτα συναισθήματα» για την κυκλοφορία του τραγουδιού.

«Θα πρέπει να έχεις ανάμεικτα συναισθήματα» έγραψε στο Twitter ο μουσικός παραγωγός. «Κανενός η καρδιά δεν σύρθηκε σε συναισθηματική ασάφεια περισσότερο από τη δική μου».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Το νέο τραγούδι:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ