Κλούνεϊ: H Αμάλ βρίσκεται στην κορυφή… εγώ πολύ πιο κάτω

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίστηκε στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου “Good Morning America” και δεν σταμάτησε να μιλάει για τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν.

«Όλα είναι διαφορετικά πια. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να νιώθω πιο ευτυχισμένος» δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή για τη ζωή του μετά το γάμο. Ο Κλούνεϊ δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά του για την αγαπημένη του, ενώ μιλάει συνεχώς γι’ αυτή με θαυμασμό.

Τι ήταν αυτό που τον κέρδισε; «Είναι καλό να περιτριγυρίζεσαι από πιο έξυπνα άτομα από εσένα. Ας πούμε, η Αμάλ βρίσκεται στην κορυφή, εγώ πολύ πιο κάτω».

Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, οι δυο τους προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί και να κρατούν τη φλόγα ζωντανή.

«Της είπα πως θα έπρεπε να μείνω μερικούς μήνες στη Νέα Υόρκη για τη νέα μου ταινία. Και μου απάντησε: “Εντάξει, θα αφήσω για λίγο τη δουλειά και θα έρθω να δώσω κάποιες διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Δεν ήθελα να παντρευτώ και ξαφνικά γνώρισα την ιδανική. Έτσι σκέφτηκα ότι ήθελα να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί της. Ευχόμουν μόνο να πιστεύει κι εκείνη το ίδιο».

Πηγή: elle.gr

Δείτε επίσης:

Κλούνεϊ: Η Αμάλ είναι απίθανη σύζυγος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ