Όσκαρ ανθρωπιάς: Νοσοκόμα υιοθέτησε μωρό που εγκατέλειψε η μητέρα του – BINTEO

Η Λιζ Σμιθ ήθελε πάντα να γίνει μητέρα και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια αλλά το όνειρό της δεν έμελλε να γίνει πραγματικότητα με τον εύκολο τρόπο. Αντιμετώπισε πρόβλημα γονιμότητας ενώ σειρά ειδικών θεραπειών δεν απέδωσε.

Το όνειρο της νοσοκόμας σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης θα γινόταν πραγματικότητα όταν ο δρόμος της διασταυρώθηκε με αυτόν της 3 μηνών Ζιζέλ που γεννήθηκε πρόωρα από ναρκομανή μητέρα. Το βρέφος γεννήθηκε με προβλήματα υγείας και ελλιποβαρές.

Όσο καιρό νοσηλευόταν δεν είχε έρθει ένας άνθρωπος να το δει. Το νοσηλευτικό προσωπικό περιέβαλε με αγάπη το βρέφος ενώ μία νοσοκόμα ρώτησε τη Σμιθ αν την έχει δει. Όταν εκείνη απάντησε αρνητικά, τότε της είπε: “Χρειάζεται ανάδοχη οικογένεια και εσείς οι δύο θα ήσασταν τέλειο ζευγάρι” είπε η γυναίκα στο CNN.

Δύο εβδομάδες αργότερα, πέρασε από μπροστά της η Ζιζέλ στο καροτσάκι της. «Κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν», δήλωσε η νοσοκόμα, που από τότε ξεκίνησε τις καθημερινές επισκέψεις στο παιδί.

«Ήθελα να την βλέπω κάθε μέρα. Ήταν σαν επιβράβευση έπειτα από τις δύσκολες μέρες στη δουλειά», περιέγραψε. Το κράτος πήρε την κηδεμονία από τη μητέρα του παιδιού, αφού κρίθηκε ακατάλληλη και η νοσοκόμα έγινε αρχικά ανάδοχη μητέρα της. Όταν οι γονείς του παιδιού σταμάτησαν τις επιτηρούμενες επισκέψεις τους, η νοσοκόμα θέλησε να υιοθετήσει το παιδί.

Οι βιολογικοί γονείς του παιδιού δεν εμφανίστηκαν ποτέ όταν ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουν και η Λιζ κρίθηκε ως το καταλληλότερο άτομο για να αναλάβει το παιδί. Όταν το παιδί έκλεισε τα δύο του χρόνια, απέκτησε επίσημα το επίθετο της Λιζ που το είχε πάρει υπό την προστασία της και από νοσοκόμα έγινε η μητέρα του.Πηγή: ant1news.gr, CNN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ