Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς στο λύκειο της Φλόριντα – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ – ΤΩΡΑ

Για πολλούς νεκρούς κάνουν λόγο τοπικοί αξιωματούχοι και αμερικανικά ΜΜΕ, μετά την επίθεση ενόπλου στο σχολείο Marjory Stoneman Douglas στην πόλη Πάρκλαντ, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Φλόριντα.

«Πολλοί είναι οι νεκροί» από την επίθεση ενόπλου σήμερα σε ένα λύκειο στη Φλόριντα, δήλωσε ο Ρομπέρ Ροάνσι, διευθυντής του με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρν να αναφέρει ότι ο δράστης έχει συλληφθεί.

«Ο ένοπλος βρίσκεται τώρα υπό κράτηση», ανέφερε με tweet το γραφείο του σερίφη, ενώ σε άλλη ανάρτηση τόνισε ότι τουλάχιστον 14 θύματα έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία. Πηγές της Πυροσβεστικής ανέφεραν στο CBS ότι 20 έως 50 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, κάτι που επιβεβαίωσε και ο τοπικός σερίφης.

Εικόνες που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έδειξαν δεκάδες μαθητές να βγαίνουν τρέχοντας από το σχολείο, κάποιοι με ψηλά τα χέρια. Ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας έχουν περικυκλωσει το σχολείο.

«Οι προσευχές μου και τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων στην τρομερή ένοπλη επίθεση στη Φλόριντα», δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση στο Twitter. «Κανένα παιδί, δάσκαλος, ή οποιοσδήποτε άλλος δεν θα πρέπει ποτέ να νιώθει ανασφαλής σε ένα αμερικανικό σχολείο», πρόσθεσε.

«Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της τρομερής κατάστασης στην κομητεία Μπρόουαρν στη Φλόριντα με αναφορές για πυροβολισμούς σε σχόλειο», ανέφερε με tweet του ο Μάρκο Ρούμπιο, γερουσιαστής της Πολιτείας.

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας με ανάρτηση στο Twitter δήλωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τοπικούς αξιωματούχους για το περιστατικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ