Άγρια δολοφονημένη εντοπίστηκε η 22χρονη ομογενής που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Φρικτό τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 22χρονης Ελληνίδας Iuliana Tudos. Τα ίχνη της 22χρονης είχαν χαθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Λονδίνο, στην περιοχή Χάριγκει.

Όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, το πτώμα της άτυχης 22χρονης εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα στο πάρκο Finsbury, στα νότια της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η νεαρή γυναίκα εθεάθη τελευταία φορά στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2017, αφού πέρασε το απόγευμα με φίλους της. Τους είπε ότι θα έπαιρνε το λεωφορείο για το σπίτι της και ότι θα τους συναντούσε το βράδυ σε άλλη κατοικία για να περάσουν μαζί την παραμονή Χριστουγέννων. Η Iuliana, την οποία φωνάζουν και Julie , δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι που θα συναντούσε τους φίλους της και κανείς δεν την είδε ή την άκουσε από τότε…

«Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ». Ενώ πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων», δήλωσε ο επικεφαλής της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την Scotland Yard διατάχθηκε έρευνα για ανθρωποκτονία, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ