Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τον πριγκιπικό αρραβώνα

Η ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ απασχόλησε τον διεθνή τύπο τη Δευτέρα.

Ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε επισήμως τη σχέση τους πριν από μήνες όταν επέπληξε τα Μέσα Ενημέρωσης για εισβολή στη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο οι δυο τους έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στο Τορόντο.

“Είμαστε ερωτευμένοι”, είχε δηλώσει τότε η Μέγκαν στο Vanity Fair. “Είμαι βέβαιη ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να παρουσιαστούμε και να διηγηθούμε ιστορίες, αλλά ελπίζω ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι τώρα είναι η δική μας ώρα, αυτό εν μέρει το κάνει τόσο εξαιρετικό, το ότι είναι μόνο δικό μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά εγώ ζω μία μεγάλη ιστορία αγάπης”.

Ο μικρότερος γιος του Κάρολου και της Νταϊάνα υπήρξε το άτακτο παιδί της βασιλικής οικογένειας που παραδεχόταν ότι είχε καπνίσει κάνναβη και έπινε και μεθούσε στα εφηβικά του χρόνια.

Έπειτα όμως από μία επιτυχημένη στρατιωτική καριέρα και αφού υπηρέτησε δύο φορές στο Αφγανιστάν, έγινε το αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο και διαδέχθηκε την μητέρα του σε πλήθος φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Η Μέγκαν Μαρκλ, διαζευγμένη, έχει εμφανισθεί σε τηλεοπτικές σειρές και τηλεταινίες, αλλά έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά “Suits”.

Βασιλικοί γάμοι

Ο γάμος είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περί 2,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τη γαμήλια τελετή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον το 2011.

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι για τον Χάρι και τη Μέγκαν…ήταν υπέροχο που γνωρίσαμε τη Μέγκαν και που βλέπουμε πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί”, δήλωσαν με ανακοίνωσή τους οι Ουίλιαμ και Κέιτ.

“Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς για τη Μέγκαν και τον Χάρι. Η κόρη μας υπήρξε πάντοτε ένας ευγενικός και στοργικός άνθρωπος. Βλέποντας τη σχέση της με τον Χάρι που έχει τις ίδιες αρετές αποτελεί πηγή μεγάλης χαράς για εμάς του γονείς. Τους ευχόμαστε μία ζωή ευτυχίας και είμαστε ευτυχείς για το κοινό τους μέλλον”, δήλωσαν οι γονείς της Μέγκαν.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ