Σοκαριστικό βίντεο: Τη μαχαίρωσε μπροστά στην κόρη της έπειτα από καβγά

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μία γυναίκα στη Βραζιλία να μαχαιρώνει μια άλλη γυναίκα έπειτα από καβγά, στη μέση του δρόμου.

Στο βίντεο φαίνεται το θύμα, η 39χρονη Raquel Melo Motta να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της, ενώ αμέσως μετά εμφανίζεται και η γυναίκα που τη μαχαίρωσε, η Islay Cristina Pereira de Sousa. Οι δύο γυναίκες αρχίζουν να μαλώνουν και η de Sousa κρατώντας ένα στιλέτο στο χέρι της χαράσσει το αυτοκίνητο της 39χρονης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δεύτερη να εξαγριωθεί και να αρχίσει να την χτυπάει.

Στη συνέχεια η Motta απομακρύνεται από τη de Sousa πιάνοντας το στήθος της και μπαίνει στο αυτοκίνητό της όπου λίγη ώρα αργότερα καταρρέει και πεθαίνει, ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο. Η άτυχη γυναίκα μαχαιρώθηκε τρεις φορές στο στήθος. Το ένα από τα χτυπήματα τη βρήκε στην καρδιά.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης του θύματος, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, στην πόλη Macae της Βραζιλίας.

Ο σύζυγός του θύματος είπε σε τοπικό σταθμό ότι η δολοφόνος την κυνήγησε μετά από καβγά που ξεκίνησε όταν προσπάθησε να περάσει με κόκκινο. «Το φανάρι ήταν κόκκινο και ήθελε να περάσει. Απείλησε να χτυπήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Η Raquel κατέβασε το παράθυρο και τη ρώτησε αν είναι τρελή. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο της γυναίκας μου».

Η Pereira de Sousa φαίνεται να μη γνωρίζει το τραγικό τέλος της 39χρονης. Στο βίντεο φαίνεται να φεύγει από το σημείο με τη βοήθεια ενός άντρα αφού μάζεψε τα πράγματα που έπεσαν από την τσάντα της.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για τον εντοπισμό της Islay Cristina Pereira πριν αυτή τελικά παραδοθεί τρεις μέρες μετά τον φονικό καβγά. Είπε στους αστυνομικούς ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα και κρατείται για ανθρωποκτονία.

H Raquel Melo Motta

H Islay Cristina Pereira de Sousa

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ