Η βαλίτσα που… περπατάει μόνη της – ΒΙΝΤΕΟ

Με τα ιπτάμενα αυτοκίνητα να είναι ήδη σκαριά, το επόμενο βήμα για όσους αναζητούν νέους τρόπους να κάνουν τα ταξίδια πιο εύκολα και ευχάριστα φαίνεται ότι είναι οι ρομποτικές βαλίτσες

Η πρώτη ρομποτική βαλίτσα έχει ήδη κατασκευαστεί και ονομάζεται Travelmate. Το Conde Nast Traveler παρουσιάζοντάς την εξηγεί ότι χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που διαθέτει μπορεί να ακολουθεί τον κάτοχό της και να περιηγηθεί ανάμεσα στα πλήθη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τη συνδέσετε με το smartphone σας και μην πάτε με ταχύτητα άνω των 6,75 μιλίων την ώρα.

Η τιμή της ξεκινά από 399 δολάρια και ανάλογα με το μέγεθος φτάνει τα 495 και τα 595.

Οι δημιουργοί της κάνουν λόγο για μία «πλήρως αυτόνομη βαλίτσα» ενώ εξηγούν ότι αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για ένα ταξιδιωτικό βοηθό. Στα επόμενα σχέδιά τους είναι να εντάξουν μία φωνητική λειτουργία ώστε να γίνει πιο λειτουργική και θα μπορεί να κλείσει από ένα εισιτήριο μέχρι τραπέζι στο πιο κοντινό εστιατόριο, με μία και μόνο εντολή από τον κάτοχό της.

Η Travelmate έχει μπαταρία με διάρκεια ζωής 4 ώρες που μπορεί να φορτίσει με καλώδιο USB, ενώ έχει ενσωματωμένο και GPS για να μην ανησυχείτε μήπως την χάσετε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ