Τον πέταξαν έξω από το αεροπλάνο επειδή μίλησε… αραβικά – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μέσα σε ένα αεροπλάνο της εταιρείας Delta, όταν οι ζητήθηκε από έναν επιβάτη να κατέβει, επειδή μίλησε… αραβικά στην μητέρα του!

Πρόκειται για τον youtuber Adam Saleh από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος ανέβασε βίντεο με τη στιγμή που τον διώχνουν από το αεροπλάνο, στους λογαριασμούς του στο facebook και το twitter.

Ο 23χρονος, υποστηρίζει ότι οι επιβάτες του αεροσκάφους ένιωσαν «άβολα» όταν τον άκουσαν να μιλά αραβικά και κάλεσαν τις αεροσυνοδούς.

Ο Saleh πετούσε από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη με το φίλο του, Slim Albaher, τον οποίον επίσης ανάγκασαν να εγκαταλείψει το αεροπλάνο.

Ο νεαρός άνδρας είπε στην Guardian, ότι πήρε τηλέφωνο την μητέρα του πριν την πτήση.

«Συνήθως μιλώ με την μητέρα μου πριν την απογείωση. Η μαμά μου είναι 66 χρονών και μιλά μόνο Αραβικά, έτσι της μιλούσα στα Αραβικά. Ήταν ένα τηλεφώνημα 30 δευτερολέπτων μόνο», είπε.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Delta, αναφέρει ότι «δύο πελάτες», μετακινήθηκαν από μία πτήση και ταξίδεψαν ξανά αργότερα, μετά τα παράπονα που εξέφρασαν πάνω από 20 επιβάτες.

«Διεξάγουμε έρευνα για ό,τι συνέβη. Παίρνουμε τους ισχυρισμούς διακρίσεων πολύ σοβαρά. Η πολιτική μας είναι να συμπεριφερόμαστε σε όλους με σεβασμό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: theguardian.com

Διαβάστε επίσης: 

Γνωστός των γερμανικών αρχών ο ύποπτος για το μακελειό του Βερολίνου

Ο δολοφόνος του Καρλόφ είχε φωτογραφηθεί με σημαία του κόμματος του Ερντογάν – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ