Daily Mail: Ο γιος του χειριστή του εκσκαφέα απαντάει στην μητέρα του Μπεν

Ο γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα, Βαλάντης, εξέφρασε τον θυμό του για το γεγονός ότι ο πατέρας του, που πέθανε πέρυσι από καρκίνο, θεωρείται ως ο δολοφόνος του Μπεν, «χωρίς καμία απόδειξη».

Ο Βαλάντης Μπάρκας μίλησε αποκλειστικά στην Daily Mail και προειδοποίησε μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, «να προσέχει τα λόγια της», μετά την κατάρα που είχε πει για τον πατέρα του «ελπίζω να καίγεται στην κόλαση», θεωρώντας ότι συγκάλυψε τον θάνατο του παιδιού της.

Ο γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα αναφέρει ότι η οικογένειά του συνεργάστηκε με τους ερευνητές για 25 χρόνια, στην προσπάθεια να λυθεί το μυστήριο με την εξαφάνιση του Μπεν.

«Θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό της η Κέρι Νίνταμ. Είμαστε πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι με αυτά που είπε για τον πατέρα μου -όπως ότι “ελπίζει να καίγεται στην κόλαση“, αναφέρει ο Βαλάντης Μπάρκας.

«Έχουν περάσει 25 χρόνια και δεν έχουν βρει απολύτως τίποτα. Ούτε ένα αποδεικτικό για να υποστηρίξει αυτές τις άγριες κατηγορίες κατά του πατέρα μου», συμπληρώνει ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου κατηγορήθηκε ότι σκότωσε ένα παιδί και η φωτογραφία του έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, χωρίς να υπάρχει ίχνος απόδειξης εναντίον του.

«Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς κάποιον που είναι νεκρός. Το όνομα του πατέρα μου κυλίστηκε στη λάσπη το τελευταίο διάστημα. Ήταν ένα ωραίος άνθρωπος. Όλοι τον σέβονταν», είπε ο γιος του Κωνστιαντίνου Μπάρκα.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαν το αυτοκινητάκι του Μπεν λίγες ώρες πριν σταματήσουν οι έρευνες στην Κω

Βρετανός ερευνητής: Ο Μπεν σκοτώθηκε στην Κω – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ