ΒΙΝΤΕΟ-Γιατί καλούν τα κινητά των επιβατών του Boeing

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατί καλούν τα κινητά των επιβατών του Boeing

 

Το περιοδικό Nouvel Observateur προσπαθεί να εξηγήσει πως γίνεται να χτυπούν ορισμένα από τα κινητά των επιβατών του Boeing. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, στους επιβάτες της business class παρέχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μία εφαρμογή προκειμένου να μείνουν συνδεδεμένοι με το κινητό τους, χάρη σε έναν εξοπλισμό που είναι εγκατεστημένος κάτω από τις θέσεις.

Σημειώνεται ότι το Boeing 777 της πτήσης MH370 μπορεί να πετούσε 16 χρόνια, αλλά είχε ανακαινιστεί πλήρως το 2012 και παρείχε την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η πιθανότητα του να είναι κάποιος συνδεδεμένος με Wi-Fi στο εσωτερικό του αεροσκάφους, προϋποθέτει συνδέσεις που είναι εγκατεστημένες στο πιλοτήριο. Στην περίπτωση ολικής βύθισης του αεροσκάφους, παραμένει υπαρκτή η πιθανότητα να εξακολουθεί να υφίσταται η σύνδεση.

 Ωστόσο, θα έπρεπε οι συσκευές να μην έχουν καταστραφεί και να είναι ανοικτές, κάτι που οδηγεί στην υπόθεση ότι υπάρχουν θύλακες αέρος στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Αυτή η υπόθεση θα εξηγούσε γιατί αρκετά τηλέφωνα επιβατών εξακολουθούν να δέχονται κλήσεις, οι οποίες δεν περνούν από την κάρτα SIM αλλά από το Ίντερνετ.

 

Δείτε το βίντεο του mega

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ