Σενάρια τρομοκρατίας ερευνούν οι ΗΠΑ

Σενάρια τρομοκρατίας ερευνούν οι ΗΠΑ

 

Σενάρια τρομοκρατίας ερευνούν οι αρχές των ΗΠΑ αναφορικά με την εξαφάνιση του Βοeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών.  

Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν στο NBC News ότι ερευνούν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης μετά την είδηση ότι δύο άτομα που εμφανίζονταν να είναι στη λίστα επιβατών δεν επέβαιναν στο αεροσκάφος και τα διαβατήριά τους είχαν κλαπεί.

“Είμαστε ενήμεροι για τα δύο κλεμμένα διαβατήρια” είπε ένας ανώτερος αξιωματούχος. “Δεν έχουμε ακόμα προσδιορίσει κάποιο σύνδεσμο με την τρομοκρατία- αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη- και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι οριστικό”

Οι αρχές των ΗΠΑ σημείωσαν ότι ελέγχουν τη λίστα των επιβατών και το παρελθόν τους.

Ο  Luigi Maraldi, ήταν ο μόνος Ιταλός που περιλαμβανόταν στη λίστα επιβατών που έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα.  Όμως ο πατέρας του είπε στο NBC : “Ο Luigi μας τηλεφώνησε νωρίς σήμερα το πρωί για να μας διαβεβαιώσει ότι ήταν καλά, όμως δεν γνωρίζαμε για το ατύχημα. Ευχαριστούμε το Θεό που το έμαθε πριν από εμάς”. Ο 37χρονος Ιταλός ήταν για διακοπές στην Ταϊλάνδη όπως είπε ο πατέρας του, επισημαίνοντας ότι το διαβατήριό του είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο. 

Την ίδια στιγμή ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας, συμβουλεύει τον κόσμο να μην προβαίνει σε εικασίες αναφορικά με την τύχη του αεροσκάφους και να μην ακούει μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες που μεταδίδονται. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ