Ένα παραμύθι χωρίς… happy end

Ένα παραμύθι χωρίς… happy end

Βγαλμένη από παραμύθι ή από μία ρομαντική ταινία θα μπορούσε να είναι η ιστορία δύο ανθρώπων που συναντήθηκαν τυχαία ένα βράδυ στο Χονγκ Κονγκ.

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν η Katie συνάντησε τυχαία σε ένα μπαρ τον Reese. Ο Νεοζηλανδός μαγεύτηκε από την ομορφιά της κοπέλας, την πλησίασε και της ζήτησε να χορέψουν. Πέρασαν μαζί μία όμορφη νύχτα αλλά η Katie αποφάσισε να φύγει από το μπαρ. Το μόνο που του είπε ήταν: «Με λένε Katie. Έλα να με βρεις».

Φυσικά, ο νεαρός άνδρας δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε μία εκστρατεία μέσω facebook προκειμένου να βρει αυτή την άγνωστη κοπέλα που, αν και δεν την πρόλαβε να την γνωρίσει, του έκλεψε την καρδιά. Το μόνο που ήξερε ήταν το όνομά της και είχε και μία φωτογραφία της από εκείνο το βράδυ. Τα «λαγωνικά» του ισχυρού μέσου κοινωνικής δικτύωσης τελικά την εντόπισαν πριν λίγους μήνες και ο Reese πίστευε ότι θα συναντήσει πάλι την Kate. Όμως δυστυχώς, η φράση «ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα» ανήκει μόνο στα παραμύθια.

Η Kate δεν περίμενε ότι ο νεαρός που γνώρισε τυχαία στο Χονγκ Κονγκ θα έμπαινε πάλι στη ζωή της. Μόλις έφυγε από το Χονγκ Κονγκ επέστρεψε στην Ουάσινγκτον και συνέχισε τη ζωή της αφήνοντας στο παρελθόν το όμορφο εκείνο βράδυ που χόρευε με τον Reese στο μπαρ.

 

Πηγή: dailymail.co.uk

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ