Σε reality οι εγγονές του Μαντέλα

Σε reality οι εγγονές του Μαντέλα 

 

Με τον τίτλο “Being Mandela”, το κανάλι Cozi TV του δικτύου NBC θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου την προβολή του reality για την ζωή των τριών εγγονών του Νέλσον Μαντέλα.

Οι τρεις γυναίκες, η 27χρονη Ντόροθι Αντχόα Αμουά, η 32χρονη Σουάτι Ντλαμίνι και η 34χρονη Ζαζίβ Ντλαμίνι-Μάναγουεϊ, σπεύδουν να προλάβουν τις επικρίσεις, λέγοντας ότι θα είναι προσεκτικές καθώς αναγνωρίζουν το βαρύ όνομα που φέρουν.

Η 34χρονη Ζαζίβ Ντλαμίνι-Μάναγουεϊ ενσαρκώνει, σύμφωνα με τους παραγωγούς του σόου, το πρότυπο της σύγχρονης γυναίκας, καθώς μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη μητρότητα και στη δουλειά της ως διευθύντρια της οικογενειακής επιχείρησης Mandela Dlamini Associates.

Μαζί με την αδερφή της Σουάτι θα επιχειρήσουν να δείξουν τι σημαίνει να ζεις σαν πριγκίπισσα -καθώς είναι και κόρες του πρίγκιπα του βασιλείου της Σουαζιλάνδης, Ντλαμίνι- ενώ έχουν πολλά να διηγηθούν στους τηλεθεατές για τη ζωή τους στην εξορία, στις ΗΠΑ (μέχρι την αποφυλάκιση του Νέλσον Μαντέλα το 1990).

Σκοπός είναι μέσα από το σόου να παρουσιαστεί μια πιο ανθρώπινη πλευρά της οικογένειας του Νέλσον Μαντέλα. Η κάμερα θα τις ακολουθήσει στην πρώτη τους επίσκεψη στη φυλακή στο νησί Ρομπέν, όπου ο παππούς τους ήταν κρατούμενος επί 18 χρόνια.

 

Πηγή: Reuters 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ