Μίνα Γκάγκα: Επίσκεψη της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης

Το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης επισκέφθηκε την Τρίτη η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κα Μίνα Γκάγκα, όπου την υποδέχτηκε η Αναπληρώτρια Διοικήτρια, κα Ιωάννα Δαριβέρη, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, κος Θεόδωρος Χατζηδημητρίου, καθώς και η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κα Ιωάννα Ρέτσα.

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο, το Ακτινολογικό Τμήμα, αλλά και την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, όπου την υποδεχτηκε ο Διευθυντής της Μονάδας κος Συμεών Καπνίσης. Στην συνέχεια, η κα Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε τους θαλάμους νοσηλείας, προκειμένου να συζητήσει και να ακούσει το προσωπικό, αλλά και τους ασθενείς. Τέλος, όπως σε κάθε νοσοκομείο, επισκέφθηκε τα χειρουργεία, έτσι ώστε να δει από κοντά τους χώρους και να επιβεβαιώσει την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένη αφού όπως δήλωσε: «Ήταν εμφανής η τάξη και η καθαριότητα σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ασθενείς και οι συγγενείς τους μιλούσαν με αγάπη για το νοσοκομείο και φυσικά το προσωπικό του για την φροντίδα που τους παρέχει καθημερινά με προθυμία, χαμόγελο και ενθουσιασμό».

Μίνα Γκάγκα Ιωάννα Δαριβέρη Θεόδωρος Χατζηδημητρίου
Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κα Μίνα Γκάγκα, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια, κα Ιωάννα Δαριβέρη, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, κος Θεόδωρος Χατζηδημητρίου

 

Γενικό Νοσοκομείο Κύμης
Το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης
Γενικό Νοσοκομείο Κύμης
Το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης
Γενικό Νοσοκομείο Κύμης
Το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ