Ζευγάρι έπεσε από τον 9ο όροφο ενώ έκανε σεξ – Νεκρή η γυναίκα – O άνδρας σώθηκε από θαύμα – ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα σκοτώθηκε όταν έπεσε μαζί με τον σύντροφό της από τον ένατο όροφο πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη, ενώ έκαναν σεξ στην άκρη του παραθύρου.

Στιγμές πριν πέσουν, από το παράθυρο είχε εκσφενδονιστεί μία τηλεόραση. Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία στο σημείο όπου έπεσε ενώ ο άνδρας σώθηκε από θαύμα καθώς την πτώση του ανέκοψαν θάμνοι και το κορμί της 30χρονης συντρόφου του.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός ότι ο άνδρας που ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω σηκώθηκε και επέστρεψε στο πάρτι που φέρεται να γινόταν στο διαμέρισμά τους, όπως είπαν οι γείτονες. Μαζί τους ήταν άλλοι δύο άνδρες, που ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό και την πτώση του ζευγαριού.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και βρήκε τη γυναίκα νεκρή και δίπλα της θρύψαλα μία τηλεόραση. Ο άνδρας είχε διαφύγει. Έπειτα από έρευνα η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι έπεσε στη διάρκεια σεξουαλικής πράξης, καθότι η γυναίκα ήταν σχεδόν γυμνή. Διενεργείται έρευνα για φόνο.

Πηγή: Daily Mail, Eurasiantimes.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ